Ett pass, en bild.

En del människor håller på med idrott. Seriösa idrottare brukar hålla sig med nån sorts träningsdagbok. Det gör inte jag (av väldigt många skäl). Fast det har flera gånger slagit mig att det vore kul att på nåt sätt dokumentera min träning. Och det ska jag göra nu.

Tanken är att det ska plåtas en bild varje gång jag tränar. Och att nån av dom tankar som åker runt i samband med träningspasset huvudet ska sättas på pränt. Här, på svetto.se.

Vi får väl se hur länge det varar.

Så skrev jag i januari 2007, då jag började med det här bloggandet.
Nu, i november 2010, har jag fått en festlig idé. Jag ska försöka träna varje dag i ett års tid. Om det så bara blir en kvart vissa dagar. Inte läge att bli sjuk med andra ord.

Vi får se hur länge det varar, som sagt.

8 svar till Ett pass, en bild.

 1. Nagshwar skriver:

  Hallo Joop,Als eerste de beste weesnn voor een prachtig mooi 2012.Ik ga niet kiezen op kwaliteit want dat zou de kwaliteit van de 3 niet gekozen opnames echt te kort doen.Alle 4 zijn ze namelijk super.Maar ik kies op basis van emotie en wordt het nr. 1 de muskus eend (gewoon omdat we er zelf 1 hebben)LG, Karina

 2. Your post has lifted the level of debate

 3. Frankly I think that’s absolutely good stuff.

 4. That’s 2 clever by half and 2×2 clever 4 me. Thanks!

 5. Patrick Quinn skriver:

  Odit voluptatibus vero tenetur error. Consequuntu

 6. Barbara Molina skriver:

  snl22QSCvCu Similique blanditiis eaque. Provident nobis volup

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>