Jag minns hur kul det kunde vara

- Tiden går så fort numera.
Nej, det gör den inte. Jag lovar. Tiden går alltid lika fort. Om du tycker att hjulen snurrar fortare och fortare är det antagligen för att du själv börjar bli långsam. Eller så beror det på att du fullständigt missbedömt din egen förmåga att hinna få saker gjorda.

Det är länge sedan jag skrev något här, även om det känns som igår. Jag borde göra det oftare. Som om det inte finns nog med borde redan. Den är väldigt rättvis tiden, lika mycket för alla. Jag tar och lägger lite tid på det här nu. För tänk vad kul det kan vara.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>