Från vin till vatten

40 min lunchjogg med Lars-Magnus.

På söndag ska jag åka fort på cykel. 15 mil närmare bestämt. Det kändes inte särskilt avskräckande ända tills jag tidigare idag kom på att jag inte fått ihop mer än ca 20 mil totalt hittills i vår. Så jäkla dåligt. Här har jag haft en bra träningsvinter och sabbar det fullständigt med en pissvår. Som vanligt. Men skit i det nu imorgon ska jag vaxa benen. Det har jag aldrig gjort förut. Om du vill får komma fram och känna.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>