Blott Sverige svenska journalister har

Nolia, 300 + 400 + 400 + 200 + 800 + 500 + 300 + 300. Bra, och vadont.

Det här med skid-VM. Jag skulle vilja klargöra tre saker.
1. Att vinna genrepet med en halvminut är inget som ger fördelar när det är dags för mästerskap. Tvärtom. Den som vill kan kolla de senaste 10 årens resultat på herrsidan.
2. Svenska vallare och skidåkare har i modern tid inte varit särskilt bra när det är vanskligt före runt nollan, med skitig/fuktig snö. Liberec 2009,  Sapporo 2007, Oberstdorf 2005, ringer det några klockor? För att inte tala om Trondheim 1997.
3. Det är jävligt tröttsamt att höra SVT-Yvette köra sjuttielva varianter av frÃ¥gorna ”Hur känns det?” och ”Vad tänker du?”.

Det var rejält kallföre i torsdags på sprinten. Enligt väderprognoserna kommer det inte att bli mer av den varan under det här mästerskapet. Mitt tips är att de svenska damerna plockar en medalj på stafetten och att det i övrigt inte blir några fler svenska medaljer. Jag har gärna fel, lika fel som jag hade om Hellner i sprinten.

Annars då? Äh, februari bjöd på hela sju vilodagar. Nu är det ny månad och nya tag.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>