Att ligga 20 min efter

Ett stympat Nolia-pass + lite Spirautdelning. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Grattis, jag fyller 38 idag. Det tänkte jag fira med ett kompakt kvällsschema. Åka hem från jobbet senast kl 17.00, rask middag, packa träningsväskan, föräldramöte på skolan 18.00-19.30, träning på Nolia 19.40-20.30, Spirautdelning direkt efter det. Det sprack på ruta ett, tre, fyra och fem. Tvåan klarade jag, och femman blev kvällens succé (men det tänker jag inte prata om här). Att föräldramötet skulle dra ut på tiden var kanske ingen skräll med tanke på vad jag sett av frökens förmåga att hantera struktur och faktablad. Och mina egna tillkortakommanden är jag smärtsamt medveten om.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

6 svar till Att ligga 20 min efter

  1. Carlos skriver:

    Joop! Hoe doe je het om zoveel recitaes te krijgen op een dag? Ik denk dat het door je super mooie foto’s komt :) Voor mij zijn ze allemaal winnaars! Maar ik stem voor nummer 3.Een knuffel uit Spanje!

  2. college online skriver:

    I feel satisfied after reading that one.

  3. Brilliance for free; your parents must be a sweetheart and a certified genius.

  4. This insight’s just the way to kick life into this debate.

  5. Superb information here, ol’e chap; keep burning the midnight oil.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>