Barn är inte maskiner

Skidor, 20 min pulkdragning på Mariehemsängarna.

Familjeutflykt till Bräntberget. Tjejerna i backen och killarna i skidspåret. H och pulka brukar vara en bra kombination så jag tänkte att det var smart att riva av dagens träning i samma veva. Men tji fick jag. Det var inte poppis att ligga i pulkan idag. Till slut blev det ohållbart, och träningspasset därmed riktigt misslyckat. Utflykten som helhet blev däremot lyckad, glada barn med rosiga kinder är en trevlig syn. Träning är som bekant inte det viktigaste i livet.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>