Poff, där sprack sviten!

Lunchspring på I20, 30 min.

Säg den lycka som varar för evigt. I söndags kväll hade någon lustigkurre skrivit upp illamående och feber på middagsmenyn. Jag var allt annat än pigg i måndags och insåg efter viss vånda att den fina sviten av träningsdagar faktiskt behövde brytas. Med tanke på att jag ballade ur på grund av förkylning redan helgen innan fanns det liksom ingen anledning att låtsas längre. Det blev fyra dagars vila måndag-torsdag och idag startade jag om med ett lugnt löppass. Framåt valborg räknar jag med att ha fått ihop till en ny rekordsvit.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>