Ut och valla skidorna

25 min skidprovning i märkligt före.

Jag har en enkel princip för det här med skidåkning. Är det svårvallat åker jag skejt. Alltså åker jag i princip aldrig klassiskt när det är runt noll, om det inte är blött och grovkornigt klisterföre vill säga. Idag och imorgon bjuds det ett sånt där vallaföre. En eller två grader kallt, gammal finkornig snö som blir blank och sugande när den blir uppåkt. Jag slängde på favoritburken och åkte ut och kollade om det funkade. Och se, det gick faktiskt rätt bra. Men det var här, i dygnsgamla spår. Imorgon är det där, i nyuppdragna spår. Lotteri för en novis som mig.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>