Kommer ni ihåg vinter-OS?

Nolia, 6 x 600m @3.30/km-ish, 1 min vila. Allt höll ihop oväntat bra.

Jävla ligister. Dagen inleddes med ett entimmes försök att spåra dumskallen som norpade U:s cykel inatt. Det gick sådär. Jag har ett lager med olika fina hämndaktioner att ta till om det nånsin kommer fram vem tjuven är.

Avslutningen av dagen var desto bättre. Glass och SVTs OS-krönika. Vätskebalansen blev inte direkt bättre av den timmen. Idrott kan vara så sjukt vackert på TV. Ibland nästan bättre än i verkligheten. Nästan. Ibland. Det är lite synd om alla soffliggare därute som aldrig kommer idrotten närmare än just TV-soffan. Förhoppningsvis förstår de inte vad de går miste om, då slipper de ju i alla fall lida.


Helt vanlig stretching efter träningen.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>