Vänligen, gå inte i spåret

65 min klassiskt, Gammlia. Jag och Tomas.

Vi träffade en exilryska som var ute och knatade med sin hund mitt i skidspåret. Jag förklarade att det inte är geni att trampa sönder skidspår. Efter att jag plockat fram ansenliga delar av argumentationsarsenalen förstod hon till slut att hon var fel ute. Det är inte det lättaste att få folk att begripa att de beter sig knasigt och samtidigt hålla dem på bra humör. Den här damen tackade till slut för att vi tog oss tid att förklara problemet för henne.

Efter passet vankades det pizzabak, Ris a la Malta, Blokus, Wii och Alfapet. Trevligt värre. Synd bara att sällskapet ifråga är så inihelvete långsamma när det bjuds upp till spel. Det ska tänkas och funderas till klockorna stannar. Nu sitter jag här kl 02.15 och funderar på hur jag ska kunna vara på jobbet kl 9 imorgon.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>