Det är aldrig försent, fråga Jörgen Persson

90 min ping-pong, plus en stunds bonusstyrka. Succé!

Rundpingis. Otippat jäkla tokroligt. Och jobbigt. Sist jag spelade pingis var för ca 25 år sedan, på mellanstadiet. Trots det bjöd jag på en del bländande bolltrolleri av det kraftfulla slaget. Ni får ursäkta min självgodhet. I ärlighetens namn stod jag också för en del riktiga totalhaverier. Rätt många faktiskt. Hur som helst, det här passet kommer garanterat att finnas med på min topp-10-lista över årets härligaste träningspass.

Resten av kvällen var precis lika kul den. Ett stort tack till Dieseln och Jane för en klockren paketlösning. Och bortikring jul kör vi en repris, featuring blandade gäster. Missa inte!

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

6 svar till Det är aldrig försent, fråga Jörgen Persson

  1. Juancarlos skriver:

    skriver:Jesper: Jag pe5ste5r inte att Heavy Rain e4r e5rets spel pe5 ne5got se4tt. Men jag kan inte ff6rste5 kritiken mot seeplt. Det e4r ett ambitif6st spel som faktiskt ne5r riktigt le5ngt vad det ge4ller ste4mning och bere4ttande.Afton: Det var menat som ett ske4mt och det ff6rstod du ju Ja skillnaden e4r stor, men i e4rlighetens namn se5 e4r det ju inte de4r seeplt vill vara bra utan Cage har haft andra ambitioner. Med det sagt se5 ja seeplt hade kunnat vara e4nnu be4ttre med en klockren kontroll.

  2. auto insurance skriver:

    Hi all! I want to have my own website let’s say i will purchase it through Godaddy and for designing part i want to use joomla. I have gone through guidance file given within joomla setup but still m confused in how to link my domain name and joomla?. Pls help me in this regard and give possible best suggestions. ..

  3. I actually found this more entertaining than James Joyce.

  4. I just hope whoever writes these keeps writing more!

  5. AFAICT you’ve covered all the bases with this answer!

  6. Thanks for helping me to see things in a different light.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>