Utomjordingar, finns dom?

40 min cykel @200W. Jag måste skaffa en fläkt.

Ungefär hälften av alla britter tror att det finns utomjordingar nånstans ute i jymden, enligt en vanligtvis välunderrättad källa. Undrar om det är samma hälft som tror att Sverige är världens dyraste land. Och undrar vad de här snyggingarna tror om de där sakerna. Duktiga på att sjunga är de i alla fall.

Nu ikväll rapporterar världens alla nyhetsmedier om liv baserat på arsenik. Förmodligen blir det ännu fler britter som tror på extraterrestial life efter den nyheten. Själv är jag jäkligt nyfiken på varifrån utomjordingarna i The Event härstammar. Jag råkade se avsnitt nio medans jag satt i källaren. Till mitt försvar vill jag säga att det var i brist på bättre. Imorgon ska jag sona min fantasilöshet med lite rundpingis.


Bakterierna från Mono Lake. Egentligen är det potatis, men säg inget till Julian Assange.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

5 svar till Utomjordingar, finns dom?

  1. Oshin skriver:

    ahahhaah caro Joop, questo post e8 prrpoio divertente…una bella idea : ) ….a me piace di pif9 la numero 2….tornerf2 per vedere la vincitrice o vincitore! ciao Cri …le foto lo sai sono bellissime! : )

  2. car insurance skriver:

    I was seriously at DefCon 5 until I saw this post.

  3. cheap insurance skriver:

    C’est vrai que ta routine te va à merveille tu va peau. Malgré une beau hygiène pour la mienne les cicatrices d’acné ne partent pas du le ne sais plus quoi faire j’utilise le matin un gel pour nettoyer mon visage de chez Yves rocher contre les imperfections et le soir le démaquille mon visage avec un démaquillant doux puis je met une crème anti imperfections yr aussi. si certaines ont des conseils je suis preneuse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>