Ser jag tjock ut nu när det är kallt?

1.55 h MTB med isbitsfingrar. I gott GCK-sällskap.

Det spårade ur idag. När varmt och fuktigt följs av kallt och klart så blir det hårt och spårigt på grusvägarna. I ett av hjulspåren tappade vi ner en åkare i diket. Då han kom upp igen var han både blöt och blåslagen. Efter det var det lite smånojigt i klungan. Och jag började tokfrysa om fingrarna. På hemväg körde vi längs älven. Det är nåt speciellt med vatten när det är riktigt kallt. Det ser liksom tjockt ut. Tjockt och oljigt. Undrar om det helt enkelt syns att en liter fyragradigt vatten väger 1.8 g än rumstempererat vatten. Jag tror det.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>