Älgdrev och bensax

Natt-OL i sjumilaskogen utanför Robertsfors. Knappt 2 h.

Okej. Confession time. Det blev fel idag i skogen. Tokfel. På väg till 4:an upptäckte jag plötsligt att jag sprang med kartan upp och ner. Och var jag befann mig hade jag ingen aning om. Jag visste bara var jag var på väg. När man är ensam i svartskogen nånstans på kanten av kartan är det lätt att låta bli att vara kaxig. Jag tog det säkra före det osäkra och slet upp min GPS. Va, vilket helgerån. Det ska inte upprepas.

Däremot lyckades jag få ena benet upprepat. Det var jättelätt fixat. Bara att köra ner det mellan två stenar. Fiffigt. En annan fiffig sak är att älgar kan se i mörker. De behöver minsann inga lampor när de ska springa i skogen. Jag vet, för jag drev två av dem på flykten. Och tro mig, 300 kg älg kan braka iväg genom skogen i 30 km/h helt utan lyse. Imponerande. Precis som lampan jag fick låna av Henrik. Tack för det!

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Älgdrev och bensax

  1. Siobhan skriver:

    Te4nk om det vore se5! Dessve4rre ser resterande delar av ge5rden betgdliyt ve4rre ut e4n huset ”de5″, se5 slappa i finsoffan fe5r nog ve4nta en se5 de4r 20 e5r…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>