Varför välja när man kan blanda

55 min OL + 1.45 h mårtenbajk. Tipp-topp.

Var det brukshundens dag idag? Jag sprang förbi förvånade hundmänniskor i skogen vid Kvarnfors. I Rönnbäck skrämde jag slag på ytterligare några med min smygande cykelstil. Och på parkeringen vid Hamptjärnsstugan var det så många hundekipage att jag inte ens vågade mig fram. Det är hur som helst bra att hundarna får lära sig lite vett.
Dagens träningsupplägg var klockrent. Bil ut, cykel hem. Bilen fick skjuts hem. Extranyckeln är alla fiffiga logistiklösningars moder. Jag körde Tavelsjöleden från Rönnbäck till I20, med en liten extrasväng på Hamptjärnsberget. Och upptäckte att det har hänt nåt med balans och teknik. Plötsligt har jag blivit ett snäpp säkrare. Bra!


Låt nyckeln sitta i dörren när du parkerat. Då hittar jag den garanterat. 

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

3 svar till Varför välja när man kan blanda

  1. Victor skriver:

    ahh, tacktacktack! beste4llde den i feagrds och sitter och ve4ntar pe5 den hela tiden. te4nkte bara kolla hur le5ng tid det tog innan du fick din? tog det f6verdrivet le5ng tid?

  2. Well I guess I don’t have to spend the weekend figuring this one out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>