Ett helgerån.

60 min lunchMTB, Hamptjärnsberget T&R, med talang-Magnus.

Fredag är veckans bästa dag på jobbet. Eller rättare sagt, det brukade vara den bästa veckodagen. Det var då det fredagsfikades. Men sedan några veckor är fredagsfikat bortbytt. Vilket helgerån. Jag förstår inte att jag gick med på, ja till och med var positiv till, det bytet. Obegripligt. Nästa vecka är det jag som inleder opinionsbildning för återinrättandet av fikat med stort F. Nåväl. Just den här fredagen bjöd på fin cykling som substitut för fett och socker. Det var kul att se talangen köra spång. Nemas problemas, föga förvånande.


Min utsikt, min bakficka, inte min bild. Fildelning är ju modernt numera.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>