En spruta gör ingen sommar

60 min mörkercykling på I20.

Man ska vara försiktig med vad man sprutar i sig. Fråga Fabian Cannavaro. Han har dopat sig med kortison och åkt dit. Fast han är ju fotbollsspelare, då är det inte så noga. Fråga Kim Christensen. Killen som flyttade in stolparna så att fotbollsmålet blev mindre. Och kom undan med det. Något man däremot inte kommer undan är snacket om svininfluensan. Ska man vaccinera sig eller inte? Enligt statsepidemiolog Annika Linde är läget explosivt. Enligt henne ska man gå och vaccinera sig. Själv funderar jag mest på hur explosivt själva vaccinet är. Man ska som sagt vara försiktig med vad man sprutar i sig.


Kan syster ta av sig mössan innan hon gör det där med mig. Vänligen.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>