Teknikens under

70 min lunchmÃ¥rtenbajk, UmÃ¥ker – Röbäck.

Den går fort framåt nuförtiden. Tekniken. Min iPhone åkte med i fickan idag, med den fiffiga appen MotionX-GPS igång. Tänk vad de hittar på nuförtiden. Telefon med fullfjädrad gps.
Något annat som går fort framåt är hösten. Morgonstunden hade en minusgrad i mun. Trots att jag åkte mitt på dagen fanns det frost i gräset och is på vattenpölar här och var. Det var med andra ord säsongspremiär för vinterhandskar idag. Alla som använt en pekskärm vet att de inte är så lättmanövrerade med handskar. När jag passerade Loffes lada stannade jag för att ta dagens bild, inifrån gps-appen. Jag iddes inte ta av handskarna utan testade att sköta telefonen med näsan. Det gick riktigt bra. Ända tills jag råkade klåfingra mig med tummen och tryckte på telefonens enda knapp. Vips, så hade jag stängt ner appen utan att spara ner vare sig bild eller gps-track. Inte så värst lyckat. Tekniken må gå fort framåt, grejerna sköts ändå av klantskallar. 

Bilden frös inne idag, men en bildtext kan jag i alla fall bjuda på.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>