Ett gott dagsverke

Norrlandsknäcket, 5.15 h multisport. Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne.

Multisport är riktigt skoj. Så skoj att jag skulle vilja lära mig paddla och testa att tävla på riktigt nån gång. Undrar om det går att torrträna kajak på balkongen? I så fall kan jag säkert klämma in några pass under pappaledigheten.

Det tog dryga fem timmar att hanka sig runt årets version av Norrlandsknäcket. Ytterligare fem timmar att ta pallra sig hem och ta hand om alla grejer efteråt. Klart att man blir trött av en sån dag. Trött, men glad över en lyckad insats.
Den negativt lagde skulle kanske vilja påpeka att vi var långt ifrån prickfria. Gnälla om att en kanadensare är lika lättpaddlad som RG 1, att det gjordes två katastrofala kartläsningsfel under cyklingen, att vi blev fult prejade under paddlingen, att Johans vader förtjänade amputation de sista 3.5 timmarna och att Gustav gjorde en avstickare till Bjurholm lagom till den avslutande orienteringen.
Men det bryr vi oss inte om. Det finns inga kverulanter i vårt lag.


Johan tyckte att han fick bättre balans när han bar med båda händerna.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>