Gör om, gör rätt

95 min löpning med Jojje Wadenius. Väg, stig och gräs.

Innan det bar av var det botgöring på schemat. För någon vecka sedan lyckades jag blanda ihop framdäck och bakdäck. Eller snarare: jag begrep inte varför det stod F på det ena och R på det andra. Och så blev det fel. Men nu är det rätt igen. Jojje ringde när jag stod i garaget. 20 minuter sa jag. Det blev 21. Ganska bra pinkat av en trähäst. Tre kisspauser senare var jag hemma igen. Med lite ömma ben efter det längsta löppasset sedan snön smälte.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>