Ska det vara så här?

6 blandade intervaller m GCK. High Chaparall stylee.

Det är farligt att cykla. Särskilt när det går fort. För man kan ramla och slå sig. Och inga skydd har man på sig heller. Bara nån sorts maskeradutstyrsel. Idag hade jag en bestämd känsla av att det kommer att ramlas på träningen inom en snar framtid. Det var ingen vidare ordning. Ska jag säga, som sällan är vare sig ordningssam eller ordningsman. Plötslig kisspaus i utförsbacke, omkörningar på insidan och folk som viker ut till vänster utan uppsikt eller tecken. Där har ni saker jag gärna slipper när det ska bombas på. Nästa vecka tar jag med stämgaffeln till träningen. 


Vaddårå, jag kan inte kissa om jag står upp.

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>