Och nu: haiku

OL-träning, Västra Myrbäck. 45 min (157) med lagom fart och fint flyt.

Onda vader på
säsongens sjunde kartpass.
Ã…rets sista bad?

Det här inlägget postades i Osorterat. Bokmärk permalänken.

14 svar till Och nu: haiku

 1. Sushiq skriver:

  Sista badet för i år?? Snacka om mediokert!

  Du vet förr i världn bada dem ju ända in i november, tills dem int kund komma ned i sjön för att isen lagt sig.

  Men västerbotten var ju sveriges motsats. Där bada dem året runt, för dem visste ju int någé bättre. Istället för att sticka huvet i sanden, stack dem huvet under isen för att glömma att vintern var så lång.

 2. svetto skriver:

  Mediokert my ass. Både du och jag vet vem som satt och pep på bryggan. :)
  Skicka en bild på dig själv från ett senare bad än det här, så lovar jag att ge igen. Badar bäst som badar sist.

 3. ban skriver:

  jag utlyser badhelg näste helg, ett bad per dag to-sö. endast den mediokre bangar.

 4. svetto skriver:

  jag är med. vem tar tid?

 5. Fernando skriver:

  Hej! Me5ste tyve4rr se4ga att alla regler kring det he4r, som ksnake e4r resultatet av tidigare fusk..vad vet jag..gf6r att jag inte kan rf6sta alls. Jag har ingen dator hemma, och ne4r jag kommer till jobbet se5 verkar det som om vi har samma ip-adress vi som sitter he4r. Ff6r ngn annan har redan rf6stat och ne4r jag klickar mig till mastbloggspriset ge5r det itne att rf6sta. Gf6r mig enormt ledsen, speciellt eftersom de stf6rsta bloggarna och den som kommer vinna sje4lva fuskat av vad jag fe5tt veta. Tycker det e4r fel att de stora, som redan vunnit en ge5ng 1. fuskar och 2. fe5r vinna igen. Jag vet att det e4r flera de4r ute som tycker att de be5da borde diskvalificeras fe5r osportsligt beteende, rf6stfusk mm. Tack ff6r ett fint pris och engagemang men det ke4nns mkt tre5kigt att jag inte kan rf6sta, e4n mindre att priset gynnar fel personer. Carin och tjejerna pe5 jobbet

 6. Damn, I wish I could think of something smart like that!

 7. The expertise shines through. Thanks for taking the time to answer.

 8. I just hope whoever writes these keeps writing more!

 9. Finding this post has solved my problem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>